!-- Google Tag Manager -->

Identify

U wilt snel het potentieel van (toekomstige) medewerkers ontdekken? Met onze online ‘Identify’-oplossingen bieden we beknopte, kernachtige rapportages die u snel inzicht geven in kwaliteiten en talenten.

Identify


Identificeer op een eenvoudige, snelle en efficiënte manier de kwaliteiten en talenten van grote groepen medewerkers.

U wilt snel een eerste indruk krijgen van de kwaliteiten en talenten van grote groepen (potentiële) medewerkers, waaronder cognitieve capaciteiten, persoonlijkheid en drijfveren. Bijvoorbeeld om inzicht te krijgen in de competenties die medewerkers kunnen laten zien en in welke organisatiecultuur medewerkers het beste tot hun recht komen.

PiCompany maakt een eerste identificatie van al deze kwaliteiten en talenten eenvoudig inzichtelijk met behulp van compacte wetenschappelijk onderbouwde online tools. Via bondige, heldere interactieve rapportages ontdekt u de talenten van uw (toekomstige) medewerkers.

Onze ’Identify’-oplossingen worden regelmatig ingezet voor recruitment, preselectie en de opbouw van talentpools.

Onze oplossingen om talent te identificeren

  • Enkelvoudige rapportage

Identify Personality

Snelle preselectie door inzicht in persoonlijkheid en werkgedrag

  • Persoonlijkheid
  • Effectief selecteren

Identify Personality is een compact instrument voor een snelle preselectie. Op basis van persoonlijkheid en acht soorten werkgedrag. De uitkomsten gebruikt u voor gerichte selectiegesprekken.

  • Enkelvoudige rapportage

Identify chat

Eenvoudige, efficiënte én aantrekkelijke preselectie via de chat

  • Persoonlijkheid
  • Effectief selecteren

Met de Identify Chat identificeert u op een eenvoudige, efficiënte en aantrekkelijke manier de kwaliteiten en talenten van medewerkers. Gebaseerd op een persoonlijkheidsmeting zullen kandidaten direct via de chat voor u geselecteerd worden.

  • Solution

Effectief selecteren

Welke mensen passen het beste bij de selectiecriteria? Hoe maakt u op effectieve wijze de juiste match tussen (toekomstig) medewerkers en uw organisatie?

Direct contact?

Floortje  Snels

We helpen u graag op weg
Floortje Snels
Accountmanagement

info@picompany.nl
088 – 4487040